Søsumvej 107, Søsum, 3670 Veksø Sjælland

Velkommen til landlig idyl, nabofællesskab, Landsbyliv i historiske rammer, og Velkommen til Pudebjerggaard, som er en ældre landejendom, der i 2002 blev ombygget til 22 moderne boliger.
Oprindelig var Pudebjerggard en sekslænget ejendom, hvor man i dag kun har bevaret og restaureret hovedhuset, mens de øvrige længer blev revet ned, og stort alle genopført som oprindeligt, og med respekt for den charme og æstetik, som stedet indbyder til.
Pudebjerggaard fremstår i dag som en firelænget gård, holdt i en lys gulmalet facade og med sprosse dé vinduer, hvor længerne danner en beskyttende ramme om det store grønne gårdmiljø, hvor I kan mødes med naboer og, hvor børnene kan lege trygt.

Boligen her ligger i den vestlige længe modsat hovedhuset, og med en ugeneret og stille vestvendt have med flisebelagt terrasse og græsplæne, der har en overskuelig størrelse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes . Boligens indgangsparti vender mod øst, og har en lille flisebelagt terrasse, hvor morgensolen og morgenkaffen kan nydes.
Fra indgangspartiet kommer man ind i rummelig flisebelagt entré med trappe til første sal samt adgang til boligens badeværelse med brus. Fra entréen kommer du ind i rummelig stue som går ud i ét med køkkenet. Fra stuen er der udgang til den vestvendte terrasse og have, mens der fra køkkenet er adgang til praktisk bryggers med udgang til gårdmiljøet. Bryggerset er holdt i lyse fliser og med god skabsplads.

På førstesalen som er boligens soveafdeling, finder du to værelser samt et stort opholdsrum, der vil kunne deles op i to værelser. Herudover er der en rummelig hems, som ikke indgår i boligens boligareal.
Søsum ligger i smørhullet mellem, Ganløse, Veksø og Stenløse, hvor der er indkøbsmuligheder og Stogsforbindelse og indfaldsveje til København, Ballerup, Hillerød og Frederikssund. Der er busstop lige uden for Pudebjerggaard.

Søsum er en lille landsby med et stort sammenhold, hvor denne bolig ikke skal beskrives yderligere, men skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.