Bringekrogen 49, Jonstrup, 3500 Værløse

Rækkehus i det charmerende Bringe i Jonstrup på lukket og børnevenlig vej.
Er du til naturoplevelser, friluftsliv i rolige omgivelser 25 minutter fra Københavns aktive storbyliv, så er dette velholdte rækkehus i Jonstrup noget for dig. Bringeområdet ligger op til den tidligere flyvestation Værløse, der i dag er et rekreativt område. Her er fuld af naturoplevelser og rig mulighed for at udfolde sig aktivt. Den 3 km lange landingsbane indbyder til en tur på rulleskøjter, racercyklen eller en tur i løbeskoene. Er du mere til en tur på mountainbike, så er der også rig mulighed for det i Hareskoven. I nærheden er Søndersø, som indbyder også til en lille svømmetur på en varm sommerdag. Ud over de pragtfulde naturoplevelser tilbyder området også meget andet. De daglige indkøb klares i den lokale Rema 1000 og søndagsbrunchen eller den romantiske middag kan indtages i Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård.

Ejendommen er beliggende på en stille og lukket vej, hvor naboskabet og børnevenlige omgivelser er nøgleordet for området. Børnene kan lege trygt med kammerater uden at have bekymringer med trafik, og de mange legepladser i området indbyder til fælles leg. Naboskabet er i højsædet, hvor der altid er adgang til en hjælpende hånd og hjælp til opsyn ved ferier og lignende. Der findes diverse sociale, kulturelle og sportslige arrangementer og det ånder af landsbymiljø i området.

Rækkehuset er i to plan, og da området er let skrånende mod syd, er hovedindgangen placeret på øverste plan. Fra indgangspartiet med carport kommer man ind i entre og videre ind i hall med adgang til et større soveværelse mod nord, badeværelse med brus, adgang til køkken og stue samt trappe til underetagen. Stuen er sydvendt og det store vinduesparti lader lyset fylde rummet. Fra stuen er der adgang til altan, hvor man kan sidde og nyde udsigten over et åbent grønt areal.

Underetagen rummer to etablerede værelser mod syd samt et åbent trapperum, hvor der kan etableres et ekstra værelse. Herudover er der er badeværelse med toilet og brus, bryggers og teknikrum samt et stort disponibelt rum, der ikke indgår i boligkvadratmeterne. Fra underetagen er der adgang til den sydvendte have.

Boligen henvender sig bredt til både den unge familie med og uden børn, middelaldrende samt til seniorer. Er man aktiv i sin fritid eller ønsker man bare at sidde og nyde naturen er boligen oplagt

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.