Rudersdalsvej 108, 2. tv., 2840 Holte

Kvarteret omkring Rudersdalsvej i Holte har det bedste fra to verdener med nærhed til naturen og hverdagens behov. Er man interesseret i naturoplevelser, kan men efter en gå eller cykeltur nå Geelskov, Rude Skov samt Søllerød Sø. Distancen til nærmeste supermarked kan også tilbagelægges på cyklen, og du finder et pænt udvalg af butikker og specialforretninger ved Holte Midtpunkt kun halvanden kilometer væk, hvor du også finder Holte Station, hvorfra S-toget nemt og bekvemt tager dig til København. Hvis du foretrækker motorvejen, skal du køre omtrent fem kilometer.

Lejligheden er en ualmindelig flot og velholdt 3 værelset lejlighed, hvor hver detalje er tænkt nøje igennem.

Fra opgangen kommer man ind i rummelig entré med indbyggede skabe og fordeling til køkken, badeværelse, større østvendt soveværelse samt stuen som har adgang til gæste-/arbejdsværelse. Det praktiske køkken er holdt i lyse farver med bordplader i brunt træ. Et dejligt sted at stå og lave mad, hvor man har alt inden for rækkevidde.

Badeværelset er ligeledes holdt i den lyse stil med lyse elementer, hvide fliser og brunt træ. Der er i dag installeret en vaskemaskine, men ønsker man også en tørretumbler, er der gjort klar til det.

Den store lyse vestvendte stue har et dejligt lysindfald og med direkte adgang til vestvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes til det sidste. Det er tilladt at grille med el-grill på altanerne. Fra altanen har man kig ned i ejerforeningens aflukkede indvendige parklignende have, hvor der blandt andet er legeplads med sandkasse samt bål-/og grillplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.