Ryetvej 41, st. tv., 3500 Værløse

Velkommen til Ryetvej 41, st. tv., en stor, rummelig, flot og velholdt fireværelseslejlighed med god plads, og en virkelig unik central beliggenhed med gå-afstand til indkøb, biblioteket & Galaksen, skole/børneinstitutioner, S-tog, friluftsliv i form af skove, søer, sportsfaciliteter m.m.

Lejlighedens 96 kvm. er rigtig godt udnyttet, og der er tænkt ned til mindste detalje, så lejlighedens mange kvm bliver fuldt udnyttet. Entré med indbygget skab for enden af lang fordelingsgang til bl.a. de to børneværelser, forældresoveværelse samt opdelt badeværelse med toilet og et toiletrum, hvilket giver en god logistik til den travle familie.

Badeværelset er med toilet og karbad, hvilket ofte er et hit, hvis man har mindre børn, eller bare vil nyde og forkæle sig selv. Toiletrummet er indrettet med plads til vaskesøjle. Lejligheden har nyere køkken med ekstra dybe skabe samt stor vestvendt stue med altan og depotrum. Overalt i lejligheden er de indvendige døre udskiftet med nyere samt alle gulvene er nyslebet.

Lejlighedens kælderrum er beliggende lige under lejligheden, hvortil der er ført strøm fra lejlighedens el-måler, hvilket er praktisk, hvis man vil have en ekstra fryser eller anden elektronik installeret.

Til ejerforeningen hører vaskerum, fælles legeplads samt store grønne arealer. Der er gode parkeringsmuligheder, hvis man er i bil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.