Ryetvej 61, st. mf., 3500 Værløse

Velkommen til Ryetvej 61, st. mf., en meget flot og velholdt treværelseslejlighed med god plads, og en skøn udsigt til mindre sø og grønt areal. Lejlighedens beliggenhed er helt unik central med gå-afstand til indkøb, biblioteket & Galaksen, skole/børneinstitutioner, S-tog, friluftsliv i form af skove, søer og sportsfaciliteter m.m.

Lejlighedens 79 kvm. fremstår meget velholdt med nye gulve i gang, køkken og to værelser samt et nyt badeværelse fra 2021.

Fra opgangen træder du ind i enden af lejlighedens fordelingsgang, hvor der er indbygget skab med skydelåge og spejl. Herfra er der direkte adgang til den ene af lejlighedens østvendte værelser, som ligger lige op af køkkenet, der fremstår pænt og velholdt.

Lige overfor køkkenet på den anden side af gangen, ligger lejlighedens nyistandsatte badeværelse med brus fra 2021. Fordelingsgangen munder ud i vestvendt stor stue, hvor der er adgang til østvendt forældresoveværelse. Stuen er rummelig og kan nemt møbleres i en spisestue og en dagligstue.

Fra stuen er der adgang til vestvendt altan med udsigt til foreningens lille ”Kermit” sø og de grønne fællesarealer.

Til ejerforeningen hører vaskerum, fælles legeplads samt store grønne arealer. Der er gode parkeringsmuligheder, hvis man er i bil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.