Rønnebærvej 18b, st. tv., 2840 Holte

Velkommen til Rønnebærvej 18b centralt beliggende i Holte midtby tæt på indkøbsmuligheder, grønne rekreative områder, offentlig transport samt skole og børneinstitutioner.
Lejlighedens 101 kvm. fremstår lyse og indflytningsklar, og er beliggende i en rødstensejendom fra 1938. Lejligheden er oprindelig en 4 værelset lejlighed, og kan nemt genetableres.
Fra entréen kommer man direkte ind i lejlighedens hjerte, der består af et stort lyst køkkenalrum, hvorfra der er direkte adgang til et værelse, stuen samt fordelingsgang til værelse og badeværelse. Køkkenet er holdt i lyse farver og er indrettet med meget lidt spildplads, hvilket giver rummet uanede muligheder for udnyttelse.
Fra køkkenet er der adgang til et regulært stort vestvendt værelse samt vestvendt opholdsstue. Fordelingsgang med indbygget skabe i bunden af gangen. Fra gangen er der adgang til værelse samt lejligheden badeværelse med bruseniche, plads til vaskemaskine og toilet. Badeværelset er holdt i lyse farver og fliser på gulvet.
Over alt i lejligheden er der plankegulve, og sælger har i juni måned 2020 fået indsat nye vinduer i lejligheden. Lejligheden råder over et kælderrum. Derudover er der fælles cykelkælder for opgangen samt brugsret til tørrerum i kælderen.
Til ejerforeningen hører et grønt gårdmiljø med græsplæne, sandkasse og gyngestativ samt borde til grilning og fælles aktiviteter. Ønsker man en fransk altan ind mod gården, er der mulighed for at komme med i anden runde af opsætning af altaner.
På Rønnebærvej bor man centralt i Holte med kun 4 minutter til Holte Midtpunkt, 3 minutter til Dronninggårdsskolen, 5 minutter til Vejlsø og Geelskov og tæt på Holte station, hvor der er 10 minutters drift direkte til København. Turen til Nørrport Station gøres på 21 minutter

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.