Kajerød Have 95, 3460 Birkerød

Dejligt velholdt enderækkehus for enden af børnevenlig lukket vej

Velkommen til Kajerød Have nr. 95, et yderst vel vedligeholdt ende-rækkehus beliggende i en familievenlig grundejerforening i Kajerød lige i smørhullet mellem Sjælsø og Birkerød. Bebyggelsen er fra 1973 og består af 55 boliger. Grundejerforeningen har et unikt fællesskab med to årlige miljødage, der bliver brugt på fællesarealerne og afsluttes med fællesspisning.

Bor man i Kajerød Have har man kort afstand til indkøb, børneinstitutioner, skole og gymnasie samt nem adgang til offentlig transport og S-tog til København og Hillerød. Og er man til naturen, ligger Rude Skov og mange andre naturoplevelser lige om hjørnet.

Rækkehuset er på 168 m2 med et boligareal på 126 m2., der fordeler sig på to plan. Hovedindgangen finder du i stueplan, hvor du har en entré, to nordvendte værelser, et badeværelse med brus samt to disponible rum, der blandt andet indeholder bryggers/vaskerum samt disponibelt rum.
En trappe centralt placeret forbinder de to etager.

Op ad trappen kommer du til fordelingsgang med adgang til bl.a. to nordvendte rummelige soveværelser med udgang til altan og den skønneste udsigt ud over Kajerød Have og med kig til skov. Et badeværelse med brus samt adgang til sydvendt rummelig opholdsstue i åben forbindelse til spisestue og åbent køkken. I både stuen og spisestuen er der store vinduer mod terrassen og haven, med fint lysindfald.

Fra stuen er der adgang til terrasse med pergola og sydvendt aflukket ugeneret have med græsplæne.

En ejendom, der helt sikkert er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.