Landlystvej 65B, st. tv., 2650 Hvidovre

Velkommen til Landlystvej 65B i Hvidovre - En dejlig to værelses lejlighed i et roligt og børnevenligt kvarter men, hvor der dog må påregnes nogen istandsættelse af lejligheden i form af gulve og maling, da lejligheden sælges som dødsbo.

Ejendommen er en gedigen og velholdt rødstensejendom, hvor ejerforeningen har styr på tingene og en sund økonomi. Der er pæne udenomsarealer, og mulighed for at parkere sin bil.

Selve lejligheden er godt udnyttet med meget lidt spildplads. Fra opgangen træder du ind i lejlighedens lille fordelingsgang, hvor du har adgang til østvendt køkken, nyere badeværelse holdt i lyse farver samt adgang til større rummelig vestvendt stue, hvor der er forbindelse til et ligeledes vestvendt soveværelse med indbyggede skabe.

Hvis du ikke kender Hvidovre, så ligger lejligheden i smørhullet af stort set det hele. For selvom lejligheden ligger tilbagetrukket fra støjende trafik i et roligt og børnevenligt område, så har du kun 600 meter til Hvidovre station, busstoppested og under to km til motorvejsnettet samt gå-afstand til børnehave, skole, og indkøbsmuligheder. Og er du den friske type, så er der de grønne naturskønne åndehuller i nærmiljøet; Vigerslevparken, Damhussøen og Rebæk Sø.

Landlystvej 65B er et kig værd, hvis du vil gøre en god handel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.