Præsteager 1, Trørød, 2950 Vedbæk

ENDERÆKKEHUS I DET SKØNNE TRØRØD

I Trørøds gamle rækkehuskvarter ligger dette dejlige enderækkehus med meget børnevenlig beliggenhed. Her er fine stisystemer og lukkede veje, hvor børn kan lege sikkert. Der er gåafstand til flere daginstitutioner og til Trørødskolen. Der er nemt til indkøbsmuligheder på Trørød Torv. Faktisk er der nemt til Vedbæk, Nærum, Holte, Helsingørmotorvejen, skov og strand, samt offentlig transport.

Rækkehusets 112 kvm er fra 1958 og opført i gule mursten og skifertag. I 1972 kom der en mindre tilbygning på, men der er fortsat et u-udnyttet byggefelt på ca. 35 kvm.

Fra hovedindgangen kommer I ind i en mindre entré og videre ind i en fordelingsgang med adgang til to soveværelser, badeværelse med brus, stue samt køkken med spisekrog og videre adgang til uundværligt bryggers med egen indgang. Stuen er vestvendt og rummelig med åben adgang til spisestue samt tilbygningen, hvor I finder et gennemgangsværelse velegnet til kontor samt et tredje soveværelse.

Da det er et enderækkehus, er der mulighed for at gå rundt om huset inde på eget skel. Haven er sydvestvendt med en større flisebelagt terrasse, der indbyder til hyggelige grillaftener, en stor dejlig græsplæne med et æbletræ og buske. Nordøst siden af grunden har et mindre udhus samt have, hvor morgenkaffen kan nydes ugenert.

I kommer til at bo i et roligt område med søde naboer, fantastisk natur i Trørød Park og Trørød Hegn, kun 2 km til Vedbæk Havn med badestrand, cafeer, butiksmiljø og Vedbæk Station.

Præsteager 1 er et dejligt rækkehus med mange muligheder, hvor I selv kan sætte jeres præg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.