Fasanhaven 36, 2820 Gentofte

Sjældent udbudt rækkehus med solrig have nær Bernstorffsparken i Gentofte

I det hyggelige, fredelige og grønne kvarter 150 meter fra Bernstorffs Slotshave, ligger dette dejlige og charmerende rækkehus. Boligens 120 m2 henvender sig i høj grad til børnefamilien, og strækker sig fra kælder til første sal og fremstår rummeligt og lyst med hele fire værelser, to stuer og to badeværelser.

At ejendommen ligger skønt er ikke til diskussion med dens uimodståelige, sydvendte udemiljø, hvor indbydende terrasser og en grøn have udgør den perfekte oase til at lege og slappe af. Kvarteret er roligt og familieegnet med få hundrede meter til fodboldbane, daginstitution og Gentofte Station, ligesom der er gåafstand til grønne åndehuller i form af smukke Bernstorffs Slotshave og Gentofte Sø. Inden for kort afstand er der ligeledes bibliotek, biograf, supermarkeder, specialbutikker og cafeer i Gentoftegade samt gode skoler. I kort afstand har man endvidere Dyrehaven, Ermelunden, strand og idrætsfaciliteter. Der er ikke noget at sige til, at placeringen er yderst attraktiv.

Ejendommen præsenterer sig med en solgul murstensfacade, rødt tegltag og en lille forhave, mens der på modsatte side udfolder sig den dejligste baghave. Haven er omkranset af hæk med plads til leg og afslapning, mens den store, flisebelagte terrasse eller den hyggelige, overdækkede terrasse bliver et skønt helle, når solen står højt.

Stueplan udgør hjemmets midtpunkt, og her finder du to stuer og et køkken. Overalt er der et lakeret trægulv, sprossede vinduer og en luftig atmosfære med højt til loftet og stuk. Stuen nærmest køkkenet er ideelt til spisestue.
Førstesalen byder på fire værelser og et badeværelse samt flot udsigt til Bernstorffs Slotshave og mod Ermelunden.

Kælderens 65 kvm fordeler sig med 6 gode disponible rum samt toilet og brus.

Vil du se mere til Fasanhaven 36? Så kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.