Cedervænget 35, st. mf., 2830 Virum

Centralt beliggende i Virum ligger Cedervænget, der er en rolig bebyggelse med boligblokke adskilt af større græsplæner. Her har man kort afstand til næsten alt. Virum torv med fire supermarkeder og specialforretninger ligger lige om hjørnet, hvor du også har S-togstationen med nem og hurtig transport til København og Hillerød, samt uddannelsesinstitutioner og sportshaller.
Er du aktiv i naturen, så har du Virums søer, snoede å-løb og store skove inden for hurtig rækkevidde, og ikke mindst Geels Skov, der ligger lige om hjørnet.

Lejligheden er en et-værelse lejlighed, hvor man dog har valgt at etablere et soverum med skillevægge, således lejligheden opleves opdelt. Lejligheden fremstår i god stand, med pænt renoveret køkken samt renoveret badeværelse. For at komme ind i lejligheden åbner man en brandsikker og lydisolerende hoveddør, som er en af de seneste opdateringer på lejligheden. Fra opgangen træder man ind i lille entré, hvor der er adgang til nyere renoveret badeværelse i lyse fliser samt stuen. I stuen er der dør ind til soverum samt til køkken med spiseplads. For at optimere pladsen mest muligt, har man valgt at etablere spisepladsen som en bar med barstole. Køkkenet er renoveret med lyse fliser og fremstår i flot stand.
Fra stuen er der adgang til altan med udsigt over grønt område. En høj hæk skærmer for naboerne. Lejligheden har fået skifte vinduer og døre samt ejerforeningen har fået skiftet tag i ejerens ejertid.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.